Onverwacht leuk (en gratis) avondje uit!
Blijf op de hoogte en volg Talitha
16 April 2013 | Maleisië, Kuala Lumpur
16 April 2013 - 19:32
Ilona:
Wel een heerlijk dagje dus. maarre op slippers....... Ja met dat weer. maar je loopt wel wat af he! Geniet ze. Ilona -
16 April 2013 - 19:37
Elke:
Het is dat je zon spannende en leuke verhalen schrijft over Maleisië, maar anders zou ik toch denken dat je niet eens weg was. Hhhaha Je bent nu 2 dagen weg en nu al 3 verhalen:P (wat natuurlijk super is om te lezen)
Ik krijg ook zeker kriebeltjes om zelf ook te gaan.
Enjoy, en ik lees je avonturen vast morgen weer;)
XX -
16 April 2013 - 20:12
Saskia:
Wat heerlijk zo om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe plekken te bezichtigen! En inderdaad Elke je zou bijna denken dat Talitha niet zo ver weg is met al die verhalen ..
Ik word wel een beetje jaloers op je met je bikini en slippers, ik kan niet wachten dat wij dat ook weer kunnen hier in Nederland. -
16 April 2013 - 20:49
Wytske Visser :
Dank voor je telefoontje, heerlijk om even je stem te horen, zo onvoorstelbaar "dichtbij".
Wat een avonturen alweer, nog maar amper weg en dan al van alles meemaken!
je niet zomaar inlaten met willekeurige ënge"manspersonen hè?! hoewel ik jouw inschattingsvermogen wel
vertrouw hoor, maar er lopen ook creaps rond! Nou ja , op naar het volgende avontuur, tropisch eiland
met loslopende katten? ofzo/
ach en wij eten wel een boterham met kaas en rode kool ofzoiets! LIEFS XXX mam -
16 April 2013 - 22:50
Els:
Heerlijk om je verhalen te lezen. zo kunnen we lekker meegenieten met al je mooie reizen.
Doe je wel voorzichtig, we willen je wel heel terug. Zorg goed voor je voetjes als je zo veel
moet lopen en zorg goed voor je zelf.
Ik wacht weer op je volgende verslag.
16 April 2013 - 23:12
Vera:
GEWELDIG om jouw verhalen weer te lezen!!! Geniet heerlijk van het tropische eiland! Ben al benieuwd naar de foto's :-)
Weet zeker dat je weer ontzettend gaat genieten van deze reis!
DX veer -
16 April 2013 - 23:29
Sabrina:
Ha Taliet!! Wat een leuke verhalen alweer!! Superleuk! Je hebt de reismood alweer snel te pakken