Kawah Ijen
Door: Talitha
Blijf op de hoogte en volg Talitha
08 Mei 2012 | Indonesië, Ubud
08 Mei 2012 - 15:48
Papa:
De ervaringen worden steeds spectaculairder, leuk hoor en dan al dat lekkere eten.
Ook geweldig zoals je het "getroffen" hebt met Renske en Sara.
Snorkel ze. -
08 Mei 2012 - 15:54
Bertine:
Ha meis,
wat super allemaal zeg! lekker doorgaan met genieten.
Veel liefs Bertine -
08 Mei 2012 - 16:44
Elkepelke:
Grappig hoor, dat je zo hun weer tegen komt echt super cool. Voel je je toch niet zo alleen.
Xxxx -
08 Mei 2012 - 20:03
Yvon:
Overal kom je leuke/ aardige / lieve mensen tegen! Vlg. mij komt dat gewoon door jouw open blik!!! Superfijn dat je zoveel ziet en geniet. Geef je binnenkort een presentatie over Indonesië??
Lijkt me geweldig.
08 Mei 2012 - 21:43
Masja:
weet niet of je al een bungalow hebt in Amed, maar ik heb er velen bekeken en vond dit een bijzonder plekje.. (openschuifbare wand in de slaapkamer, en een daybed buiten op je eigen terrasje - dat direct aan en met uitzicht op zee)
Meditasi Bungalows (in Aas, Amed) -
08 Mei 2012 - 22:58
Wimke:
Sjonge jonge het kan maar niet opTalitha met de vele uitstapjes.
Ik dacht dat backpacking een echte doorloopwandeling was met je zware rugtas hahaha.
Daar heb ik me dus lelijk in vergist sappernaatje of verdulleme, ja zou ik het ok lang zat uithouwe !! En zo gemakkelijk vrienden maken is een feessie op zich hahaha.
Ik heb mee Gerr alwir hil wa tropisch hardhouten delen gesloopt van de fietsenstalling bij het MSD slooppand.
We hebben samen al beslist da we dur hooikisten van gon maken en Ies zal je lekker spijkervrij maken, dan hit ti ok wa nuttig werk hahaha. O ik ben vergete te vertellen da ok ik in het zitstoeltje heb gezete in die kraan en da vond ik fantastisch, hog in die wolke mooie foto's geschoten van het NME en de vloerplaatjes van alle stallekes en dienstengebouw, kinderbeoerderie, ut varkenskot vur Elsje van Elzenhoek en de vollieres.
Ok de broeddende zwaan op 7 eier, het wordt al mar moier, elke week voortuitgang te zien. Volgens da ik heb begrepe gon de alle weides nog deze week inzaaien en met wa regen
zie je zo het graszaad uitkome en wordt het zo grun as gras , mooi he.
Ok mee ut jonge vosje in de rioolput op Cumberland kunt ut wir goad, via de dierenpolizei is hi gevangen en noar een vosopvang gebrocht.
N ou dit was mij verhaaltje weer, ik wens je het beste toe mee je reis en tot de volgende keer mar weer.
groetjes en vaar wel boss.
van Willem Tell HiHaHo !! -
09 Mei 2012 - 07:21
Jojo:
heej taltiha,
klinkt weer super gaaf allemaal!
Liefs jojo -
09 Mei 2012 - 21:37
Iloscho:
Dit word een vakantie om nooit te vergeten volgens mij. Je doet en ziet vele mooie en interessante dingen! Leuk om zo mee te lezen. Nog veel plezier! -
10 Mei 2012 - 11:12
Sabrina:
Ha Taliet!!
Wouwie, dit is echt heel leuk om te lezen..geeft inderdaad ook hier n klein beetje n vakantiegevoel tussen alle regendruppels door! Je maakt wat mee.. Stoer die vulkaan, het (openbaar) vervoer en de spontane contacten!!
Op naar het volgende avontuur... We wachten alweer vol smart op je volgende udate!!