Tropische stranden, eagles en 1 kreeft
Blijf op de hoogte en volg Talitha
29 April 2013 | Maleisië, Langkawi Islands
29 April 2013 - 07:43
Yvon:
Wauw, wat stoer zo tussen de vleermuizen! Wel uniek om mee te maken. De beschrijving van alle dat lekkere eten doet me watertanden.
Alle liefs uit La douce France, waar het deze ochtend bij opstaan 0 gr. is!!!! Geniet van Singapore -
29 April 2013 - 09:19
Papa:
Hallo meis,
Ik had al een paar SMS-jes verstuurd, maar dit is een duidelijk antwoord.
Geweldig, wat een belevenissen.
Liefs x x x papa -
29 April 2013 - 09:36
Wytske:
Hallo schat, tjonge jij durft, lekker stoer weer hoor!!!
Dacht eerst je hebt een heerlijke kreeft gegeten,
Maar je bent m zelf! Geen buitjes deze x?
Bedankt voor het prachtige reisversl.take care!!
Dikke kus knuffel etc.Love you lost XXX -
29 April 2013 - 15:51
Bertine:
Klinkt allemaal super meis!!!! Xxx -
29 April 2013 - 16:59
Maartje:
He Taliet, wat een geweldige verhalen en foto's weer. Ik weet nog van mijn tripje in een vleermuizengrot dat het inderdaad vreselijk stinkt... Enne, goed smeren vanaf nu! Anders wordt die allergie misschien nog erger. Gaaf dat je naar Bali gaat. Dat is zo heerlijk aan niets gepland hebben: je kunt je plannen per dag wijzigen. Op naar bekend en relaxed terrein, klinkt goed!!!
Ik heb de oranje-tompoucen in de koelkast staan dus we zijn klaar voor de troonwisseling van morgen:)
Veel liefs!!!! -
29 April 2013 - 21:21
Vera:
Heerlijk meis!! Ga je ook naar de Gili's?
Echt super fijn dat je je reis zo aan kunt passen!! Geniet nog maar lekker!! -
30 April 2013 - 02:03
Oom Daan Australia:
Hallo Lieve nicht. Zo leuk om wat van jouw avonturen te leren.Verplaatst mij terug naar de zeventiger jaren Ben net begonnen met face book om wat meer van de familie in Holland op de hoogte te blijven moet het nog wel leeren
Tot horens en ziens Oom Daan