Bijzondere dag in de zoo
Door: Talitha
Blijf op de hoogte en volg Talitha
16 Februari 2007 | Australië, Sydney
Al met al een superdag dus. Ik kom binnekort met een Sydney deel 2. tot dan, heel veel liefs! X
16 Februari 2007 - 16:44
Tineke:
Talitha, heb je ook de vogelshow gezien?!?! Die is cool... Veel verschillende vogels, zoals kraanvogels, duiven, roofvogels, kromsnavel, zelfs het voer loopt achterlangs over de railing (ratten)! hihi, leuk om je verhalen te horen...
Veel plezier in Sydney!
Groetjes Tineke
ZPO -
16 Februari 2007 - 21:40
Joke:
Het klinkt allemaal geweldig.Leuk dat je achter de schermen mocht kijken.En het educatief programma voor de kinderen klinkt erg goed.Wij hebben afgelopen donderdag in de zoo ook een info
middag gehad achter de schermen van Marjolein,maar geen dieren mogen aaien.Nog veel plezier groetjes Joke -
17 Februari 2007 - 11:42
Brecht:
Hoi,
Fijn om te horen dat het allemaal zo super is! Had ook niet anders verwacht! Vind het leuk om met je mee te leven via je website. Is het net of ik zelf ook weer een klein beetje daar ben.
Veel plezier!
Brecht -
17 Februari 2007 - 12:27
Ronald&Renata:
Echt gaaf!! -
18 Februari 2007 - 10:19
Maud En Klaas:
Hoi Talitha, jij geniet al net zo als mijn nichtje in Nieuw Zeeland. Oom Daan kijkt op je grootvader, en jij erg op je moeder. Erg leuk op je verhalen te lezen en een klein beetje mee te reizen. Nog heel veel plezier down under en ik volg je op je site gekregen van je moeder.
liefs Maud en Klaas